Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Serviciul de amenajare completa

Serviciul de amenajare completa este ocazia perfecta de a ne rasfata clientii si de a le arata grija si atentia cu care ne place sa lucram.  Scopul este ca tot procesul de decorare a ferestrelor sa ocupe cat mai putin timp pentru client, fara ca acesta sa simta ca face un efort.

Oana prioritizeaza confortul clientilor pentru ca este datoria noastra sa iti economisim timp si sa te scutim de griji printr-un serviciu premium profesionist.

Consiliere

Ca experti in domeniu este de datoria noastra sa te asistam pe durata intregului proces. Vom lua decizii impreuna si ne vom asigura ca ai la dispozitie toate resursele si cunostintele noastre pentru a lua cele mai bune decizii. Diferenta dintre o camera perfect echilibrata si luminata si o camera care reflecta doar inspiratia de moment a persoanei care a facut alegerea este contributia expertului care are rolul de a pune in balanta functionalitatea si armonia estetica si a crea o solutie care sa satisfaca dorinta de frumos si expresia personalitatii clientului fara sa compromita in nici un fel rolul practic pe care trebuie sa il indeplineasca perdelele si draperiile in acea camera.

Consultanta este gratuita in judetul Prahova iar masuratorile se executa in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii.

Masuratori

Masuratorile sunt un pas foarte important in fiecare proiect. Este foarte important sa avem masuratori corecte deoarece acestea dicteaza felul in care croim perdele si draperiile. Prin urmare, folosim aparatura de ultima generatie, care permite masuratori foarte precise. Astfel, avem grija sa nu lasam loc de surprize neplacute la montaj si sa cream un mod de lucru eficient care sa usureze atat colaborarea cu clientul cat si munca noastra de echipa.

Proiectare

Initial ne intalnim pentru a ne cunoaste, pentru a vedea locatia si pentru a iti prezenta mostrele de materiale propuse. Te asistam in alegerea celor mai potrivite materiale, luand in considerare specificul camerei, paleta de culori si designul interior. Pentru a ne asigura ca solutia propusa este ceea ce iti doresti, urmatorul pas presupune crearea unei prezentari 3D pentru ca tu sa poti vizualiza cum vor arata ferestrele odata instalate perdelele si draperiile. Odata ce ne confirmi macheta 3D, pe baza masuratorilor luate croim perdelele si draperiile.

Croitorie

Materialele de perdele si draperii prind forma mult dorita de tine in atelierul nostru de croitorie. Bucle, falduri, drapaje, ne pricepem la toate si iti garantam ca toate vor iesi asa cum iti doresti.

In plus, putem realiza, la cerere, fete de masa, lenjerii de pat, fete de perna, cordoane pentru draperii, lenjerii HoReCa si multe altele.

Montaj

Montajul reprezinta unul din momentele noastre preferate, care ne aduce satisfactie profesionala de fiecare data cand finalizam un proiect. Atunci cand vedem totul montat si cum se imbina cu designul camerei si cu finisajele ferestrei, ne simtim cu adevarat mandri de munca pe care o facem. Tocmai pentru a pastra frumusetea momentului montam perdele si draperiile rapid, intr-un mod profesionist, si curat.

Oferim si garantam:

  • Termen de livrare de maxim 15 zile lucratoare pentru intreaga comanda.
  • Termen de executie a perdelelor intre 2 si 14 zile lucratoare.
  • Realizarea coordoanelor si a fetelor de perna este gratuita daca sunt integrate intr-o comanda de perdele si draperii.
  • Montaj profesionist la domiciliul clientului incepand de la 30 de lei/deschidere.
  • Executie perdele si draperii incepand de la 10 lei/ml, cu rejansa inclusa.
  • Personal specializat, cu o experienta vasta in domeniu si deschis oricarei propuneri de decorare a ferestrelor.

Toate acestea sunt menite sa va asigure ca magazinul OANA doreste sa va livreze perdele si draperii facute la comanda, cat mai repede , mai ieftin, dar cu materiale de cea mai buna calitate.

Apeleaza cu cea mai mare incredere

Pentru ca spatiul pe care il vei amenaja sa iasa asa cum iti doresti.

Contacteaza-ne
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.